Att söka lägenhet

Att söka lägenhet hos oss är enkelt. Här hittar du information om hur bostadskön fungerar.

 

Så här gör du för att söka

 

 1.  Registrera dig som bostadssökande
  Du kan ställa dig i vår bostadskö från den dagen du fyller 17 år. Du börjar att samla köpoäng från den dagen du registrerar dig. Observera att du även kan registrera dig i vår seniorkö samt bilplatskön. Via mina sidor kan du se dina aktuella köpoäng.
  Registrera dig som bostadssökande härRegistrera dig som bostadssökande här. Öppnas i nytt fönster
 2. Sök och anmäl intresse på lediga lägenheter
  Alla våra lägenheter samt bilplatser annonseras på vår hemsida. Lägg intresse på de lägenheter som passar dig, observera att du endast kan göra tre intresseanmälningar åt gången.
  Sök lediga lägenheter här Sök lediga lägenheter här. Öppnas i nytt fönster
 3. Gå på visning
  När du får ett erbjudande om att gå på visning av lägenheten är det viktigt att du tar kontakt med personen som ska visa lägenheten. Du har vanligtvis fem dagar på dig att titta på lägenheten och svara på ditt erbjudande. Det är viktigt att du svarar på de erbjudanden du får. Du kan tacka JA till flera erbjudanden samtidigt.

 

Om köpoängen


Samla köpoäng

Du börjar att samla poäng från den dagen du registrerar dig som sökande hos oss. Alla registrerade kunder får 1 poäng om dagen, oavsett kö. Dina köpoäng är personliga och kan inte överlåtas till någon annan. Via mina sidor kan du se dina aktuella köpoäng.


Behålla köpoängen

För att få behålla dina köpoäng måste du uppdatera din profil var 12:e månad. Det är upp till dig att uppdatera din profil. Vi skickar ingen påminnelse till dig om detta. För att uppdatera din profil räcker det att du loggar in på den. Glöm inte att uppdatera dina kontaktuppgifter om de har förändrats.


Inflytt och utflytt

När du tackar ja och signerar ditt avtal använder du de köpoäng du samlat på dig. Dina köpoäng kommer därmed att starta om på noll från kontraktsdatumets start. Du behöver inte aktivera dig igen för att samla köpoäng, det sköts automatiskt. Observera att du måste vara aktiv var 12:e månad för att behålla dina köpoäng.

Om du flyttar från Faxeholmen kommer dina köpoäng att nollställas den dagen ditt kontrakt tar slut. Du måste själv aktivera dig i kön igen för att börja samla nya köpoäng.