Vi söker kundtjänstmedarbetare

Faxeholmen har en lång tradition. Vi har varit en del av Söderhamn i över 70 år i en eller annan form. Tusen och åter tusen människor har bott i våra hus och delat vår vardag. Att bo i hyresrätt är att vara del av en tradition. Vårt arbete präglas av våra värderingar tillsammans, ärlig och modig.

 

I rollen som kundservicemedarbetare på Faxeholmen kommer du att ge våra hyresgäster, kunder och medborgare professionell service genom telefon, mejl samt fysiska möten. Ärenden du främst kommer att hantera är felanmälan men även att hjälpa våra kunder med frågor kring deras boende, hur de söker boende samt utemiljön i kommunen.

Arbetet präglas av kontakt med både hyresgäster, medborgare och kollegor och vi ser därför att du har en god kommunikativ förmåga och att du har lätt för att samarbeta med andra. Du uttrycker dig väl i såväl tal som i skrift både på svenska och engelska.

Vi söker dig som är social och framåt, är lösningsorienterad samt snabbtänkt. Kommunikationen mot våra hyresgäster och kunder sker till största delen genom telefon samt fysiska möten och passar därför dig som tycker om att samtala med andra människor och alltid ge ett gott bemötande.

 

 

Profil

Utbildning

-Fullständig gymnasial utbildning

 

Kompetens och yrkeserfarenhet

-Svenska och engelska i tal och skrift. Andra språk är meriterande.

-God digital kompentens.

-Tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete är meriterande.

-B-körkort

 

Personliga egenskaper

Strukturerad, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Serviceinriktad, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt beteende. har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

Samarbetsförmåga, arbetar bra tillsammans med andra människor. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

 

 

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag är den 15 april 2022.
Skicka in din ansökan till rekrytering@faxeholmen.se
Bifoga ditt CV samt ett personligt brev i din ansökan. Märk din ansökan med ”Kundtjänstmedarbetare”

Anställningen är tills vidare och med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande.

 

 

Kontaktperson

Anette Nord
Marknadschef

anette.nord@faxeholmen.se
0270-729 20
070-370 94 88

 

Rose-Marie Johansson
Facklig representant Vision

rose-marie.johansson@faxeholmen.se
0270-729 23