Information gällande Corona

På grund av den ökade smittspridningen av Corona och de förstärkta restriktionerna i samhället har vi på Faxeholmen beslutat om följande riktlinjer för vår verksamhet:

 

Mina sidor

Du som hyresgäst hos Faxeholmen kan nu göra de flesta av dina ärenden digitalt via ”Mina sidor” på vår hemsida. Exempel på ärenden du kan hantera där är att signera avtal, säga upp avtal, se dina hyresavier, göra felanmälan och söka nytt boende.

 

Receptionen

Vår reception på Humlegårdsgatan kommer att vara stängd för obokade besök. Behöver du träffa oss personligen kan du kontakta oss på 0270-729 50 för att boka ett besök. Telefonen är öppen måndag – torsdag 08.00 – 16.00 samt fredag 08.00 – 15.00.

 

Felanmälan och åtgärder i din lägenhet

Om något blir fel i din lägenhet kan du anmäla det till oss via telefon eller Mina sidor. Innan vi åtgärdar felet kommer vi att höra av oss via telefon för att stämma av en tid för besöket. Primärt gör vi besöket när du inte är hemma. Om det inte är möjligt, ber vi dig hålla dig i ett annat rum än vår personal eller också senarelägger vi besöket. Vi kommer även att fråga om de som befinner sig i lägenheten är symptomfria så att vi kan vidta försiktighetsåtgärder.