HYRESRÄTT ÄR HELT RÄTT

Tryggt
Med en hyresrätt kan din ekonomi bli trygg och stabil. Du slipper oroa dig för att räntan på bolånet ska gå upp. En futtig procent i ränteökning kan betyda många hundralappar i ökade boendekostnader. Och när du bor i Faxeholmens lägenheter vet du att gångarna är skottade och sandade, gräset är klippt och barnen kan vara med sina kompisar i fräscha lekparker. Skulle du bli störd eller om något händer är vår Boservice bara ett telefonsamtal bort.

Enkelt
Du får mycket på köpet när du bor hos Faxeholmen. Verkar frysen ha gett upp? Har du problem med en droppande kran? Har en kakelplatta trillat ned? I hyran ingår underhåll, reparationer och service. Vår Boservice finns där för dig, redo att rycka ut när något händer med ditt boende.

Och istället för att knäcka ryggen med snöskottning eller dra en gräsklippare halva sommaren kan du lägga tiden på att leka med dina barn eller ta en promenad i solen med en vän. Under tiden sköter vi snöskottning och gräsklippning, vi rensar rabatter och städar trapporna. Och när livet förändras, du kanske bildar familj eller barnen flyttar hemifrån, är det enkelt att byta bostad.

Underbart
Söderhamn är fantastiskt! Vill du bo nära havsbad och en av Sveriges vackraste skärgårdar? Kika på Sandarne. Drömmer du om att bo nära ett världsarv i levande jordbruksbygd? I Söderala hittar du en av Hälsinglands bäst bevarade Hälsingegårdar. Visste du att den största laxen som dragits upp i Ljusne vägde över 17 kilo! När du bor hos Faxeholmen kan du ha Ljusnan, ett av Sveriges bästa fiskevatten, utanför knuten.

Vi har cirka 3 000 lägenheter utspridda i Söderhamns kommun – allt från ettor med kokvrå till flotta våningar och radhus med trädgård.